top of page
Search

Какво представлява Social-BG?

Social-BG е най-новата интернет платформа в България.


Защо създаваме тази платформа? Във времена, в които сме заляти от информация изключително важно е да сортираме и отсяваме, кои сайтове онлайн посещаваме, как консумираме информацията, която ни се предлага и доколко тя е достоверна. Цяло предизвикателство е да намерим актуална, автентична информация в морето от фалшиви новини, медийна пропаганда и цензура, и липса на толерантност.


Тези проблеми има за цел да разреши Social-BG. Платформата ще се фокусира върху потребителите си, осъзнавайки, че те са най-важният актив в изграждането на здравословна интернет среда. Мнението на всеки един човек е важно и то трябва да бъде чуто и уважено.


Не на Цензурата! В Social- BG цензура няма да има, тя просто няма да съществува!

Остро заставаме срещу цензурата в онлайн пространството. Ние вярваме, че свободата на словото е изконно човешко право и ще се борим то да бъде спазено във всяко едно отношение. Всеки потребител в нашата платформа ще може спокойно да изразявяа мнението и позицията си, да споделя своите виждания и да води открити дискусии с хората в сайта.


Social- BG ще бъде онлайн платформа за споделяне на актуална и интересна информация, разтоварващи или задълбочени дискусии върху теми, които ни вълнуват като общество. Ако имате въпрос и искате съвет, ако търсите информация или искате да споделите нещо интересно това е вашето място. Тук ще можете да срещнете много нови хора със сходни на вашите интереси, с които да споделяте, дискутирате и да се забалявате. В нашата платформа ще можете да пишете на различни теми, да споделяте мнението си, да четете блог постове и статии и ще имате достъп до актуална информация от чуждестранни медии на български език.

Особено важно за нас е да създадем една позитивна среда, изградена на доверие и уважение между участнците в платформата. Много често споделяйки онлайн, хората започват да спорят и споровете прерастват в обидни квалификация, наименования и тн. Стараейки се да избегнем това, ние ще се фокусираме върху изгражданвто на една позитивна онлайн среда,


Social- BG ще се постарае да разчупи стеортипите, да създаде разнородна потребителска маса. В нашият форум няма да се фокусираме само върху женска тематика и аудитория. Напротив, тук добре дошли са хора от всякакви полове, етноси, религии и тн. Целта ни е инклузивност на различни типове хора, така, че всички се чувстват комфортно в нашият сайт.


Вярваме, че SOCIAL-BG има потенциала да се превърне в полезно, приятно и забавно онлайн кътче, в което да споделяме, научаваме и да се забавляваме. и искрено се надяваме това да се превърне в реалност с Вашата помощ.

111 views0 comments
bottom of page