top of page
Search

Падението на Пи Диди. Кой е следващият? Холивуд трябва да плати.

Най-голeмият скандал, който разтърси Холивуд!

Падението на Пи Диди

Шон Комбс или познат още като Пи Диди е американски рапър и влиятелен музикален продуцент в Холивуд. Роден на 4ти ноември 1969 в Харлем, той израства в Ню Йорк.


През 1993г  Диди създава  своя продуцетска комапания Bad Boys Records и започва да жъне невероятни успехи на музикалната сцена. Той е откривател на едни от големите хип хоп легенди като Notorious Big, Mary J Blige и Usher. Има връзки с едни от най-известните певици- Дженифър Лопез и Cassie.

P Diddy е известен в Холивуд и с това, че хоства едни от най-пищните и уникални партита в дома си, на които чести гости са световни звезди като Джей Зи и Бейонсе, Usher, Cardi B, Fergey, Парис Хилтън,  сестрите Кардашиян и много други. Целият Холивуд е признал Пи Диди като голям купонджия.


На 25 март 2024 година обаче в имението на Пи Диди в Лос Анджелис нахлуват десетки полицаи. Организиранa е мащабна полицейска акция по претърсването на домовете на рапъра заради съмнения за секс трафик.

Нека припомним, че през ноември 2023г.  известната певица Cassie, бивша съпруга на Пи Диди подаде жалба в съда за сексуален торзмоз и  изнасилване от страна на Диди.

Тя твърди също, че е по време на 10-годишния им брак Пи Диди е настоявал тя да спи с други мъже пред него.Също така тя го обвинява за секс трафик, агресивно и контролиращо поведение и тн. Още на следващия ден Пи Диди сключва споразумение с Каси извън съда като й плаща 30 милиона. Но това не спасява Пи Диди от съдебни битки, защото и други негови жертви я последват.


Съвсем скоро излезе скандално видео от хотелска камера от 2016, на която се вижда как певицата Каси върви боса с багаж в ръка към асансьорите и докато се обува Диди се появява тичайки, гол, препасан само с хавлия и настигайки я започва да я удря, поваля я на земята и я рита два пъти. След това запова да я влачи обратно към стаята. В друг клип се вижда как той мята вази по нея.

Видеото потвърждава думите на Каси в съдебното й дело срещу Диди за тоизи инцидент. Тя описва как по време на принудителна freak off сесия(оргия) в хотела тя се опитва да избяга, но Диди усеща това и успява да я настигне и върне обратно, упражнявайки насилие над нея. Това видео хвърля светлина над посегателствата на Пи Диди, упражняването от него сексуално, вербално и физическо насилие и агресия и се надяваме да бъде достатъчно доказателство в съда, за да може да бъде подведен под отговорност.


На снимката по долку е домът на Пи Диди, който той купува през 2017г.. Той е  съвсем близо до имението на Playboy и Хю Хефнер и се оказва, че това не е случайно.


Любопитенн факт е, че тези, както и други къщи в квартала са свързани с подземни тунели.

 

Това разкритие прави полиция при претърсването на дома на Пи Диди. Вътре откриват функциониращи тунели в подземието като още не е ясно за какво точно за ползвани. Говори се, че са използвани за трафик на наркотици или хора.

За да направи обиск на къщата му полицията със сигурност работи пи конкретни обвинения казват запознати.


Lilttle Rod,  , бивш служител на Диди завежда дело за 30 милиона срещу него за сексуално насилие.

Той твърди, че цялата къща на Диди е била оборудвана със скрити камери и всичко, което се е случвало на тези партита е било записвано като записите са начин за изнудване на влиятелни личности в Холивуд. Смята се, че полицията е целяла да  открие тези записи при претърсването на къщата му.

Въпросните партита след 12 часа вечерта се превръщали във freak off гей партита, в които  влиятелни хора в Холивуд били стимулирани да участват в заснемания на компрометиращи кадри.

Отдавна се говори, че Пи Диди има влечение към същия пол. На пиблични места често е демонстрирал близки отношения с мъже. Негов бивш охранител разкрива, че е хващал няколко пъти Диди с мъже в спалнята му.

По-притеснителното обаче е предполагаемото му влечение към малолетни.

В интервю Ъшър признава, че, когато е бил на 14 е живял 1 година с Пи Диди в така наречения “Flavour Camp” е ставал свидетел на любопитни и странни по неговите думи неща.


На въпрос дали би пратил сина си там , той отговаря „Не, за нищо на света“.

Но не му пречи да прати откритието си Джъстин Бийбър, когато е само 15 години. В клип в Ютюб се вижда 40-годишния Пи Диди с малкия Джъстин, в който рап изпълнителят обяснява, че ще прекарат сами 48 часа заедно в дома му, които ще бъдат мечтата на всяко 15-годишнно момче и ще стане откачено, но но не могат да разкрият какво точно ще правят. Джъстин изглежда, че се чувства некомфортно. Каква работа има 40 годишен мъж да се забавлява с 15 годишно момче?

След две години те отново се срещат на събитие и Пи Диди настоятелно го пита защо вече не идва да купонясват заедно,

Джъстин заеквайки му отговаря, че е много зает и въпреки, че Пи Диди се е опитал да вземе телефона му от екипа му, не е успял. Поведението му в клипа ясно показва колко неловко се чувства. Джъстин Бийбър е намеквал, че е преживял неща в Холивуд, които не пожелава на никого.

Мнозина вярват, че Джъстин Бийбър е жертва на сексуален тормоз в Холивуд и той самият е намерквал за това във видеото си към песента "Yummy", в което влиятелни, богати хора се забавляват на парти и преяждат и вандалстват с вкусна храна.

Накрая на видеото в една от чиниите се появява ликът на малкия Джъстин- препратка, че той някога е бил тяхната "храна"- че са се възползвали от него.

В кадри зад кадър от заснемането на песента "Yummy" се вижда Джъстин Бийбър, плачейки колко емоционално разсроен е.Тематикана на песента на песента и видеото може би са били болезнени за него, както и той намеква, говорейи за създаването на клипа. Само можем да гадаем какво точно е преживял в Холивуд. но от всичко, което е известно до момента цената, която е трябвало да платие била доста висока.


Претърсването на къщата на Пи Диди е изключително важна стъпка към справянето с проблема със сексуалното насилие в Холивуд, защото той е много влиятелна фигура в музикалия бизнес и буквално е притискал млади таланти да правят скандални неща, които не желаят като им е обещавал светло бъдеще на музикалната сцена. Много влиятелни личности за присъствали и вероятно участвали в тези партита и разкритията за това  могат буквално да съсипят кариерите им. Джей Зи е най-добрият приятел на Диди от години и двамата имат общи бизнеси. При новината за претърсването на къщата на Диди, Джей Зи е отменил важно публично събитие и оттогава не се е появявал в публичното пространство. В Холивудските среди се говори, че Диди ще повлече Джей Зи и той ще бъде следващия разследван от органите на ред.


Във всеки случай се радваме, че все повече скандални, скрити неща излизат наяве и се надяваме отговорните органи да вземат нещата в свои ръце и насилниците да понесат последствията.


23 views0 comments

Comments


bottom of page