top of page
Search

Деси Тенекеджиева в лют спор за филм с холивудски продуцент в Кан?!

Популярният Филмов Фестивал в Кан е в разгара си и всичко, както винаги е много красиво, лъскаво и бласкаво. Но под блясъка и лукса понякога се крият и скандали и интриги.

На такава попадна нашият екип в Кан. Както знаете SOCIAL-BG цели винаги да ви предоставя най-актуалните новини и събития, а какво по-хубаво от това, ако те са и горещи или леко пикантни.Засякохме вчера Деси Тенекеджиева да вечеря в известен ресторант на булевард "Кроазет" в Кан в компанията на холивудски продуцент. Двамата обсъждаха срещата на продуцента с голяма клечка в киното, който може да осигури финансиране за техни филми. Мъжът разказваше подробно как е минала срещата му с с господина и какво са си говорили. Деси Тенекеджиева се опитваше вс кчески да убеди събеседника си да ходатайства за нея пред мастития холивидски бос за нейн собствен филм, за който има идея да снима, но мъжът до нея на масата подробно й обясни, че той има собствена идея за свой филм и че не иска да гори своите козове. Деси Тенекеджиева не приемаше доводите му и настояваше той да говори за нея и нейния филм като твърдо го убеждаваше над час в тезата си, от което мъжът до нея на масата разбираемо се отегчи изнерви. Тонът на разговора ескалира и в един момент половината заведение слушаше техния спор. В кулминацията на спора вбесена, Деси Тенекеджиева рязко взе чантата си и стана демонстративно от масата, видимо пренебрегвайки мъжът да се доизкаже, правейки сцена на в заведението на "Кроазет". След почти 30 минутна пауза в тоалетната Деси Тенекеджиева се върна на масата, поиска сметката и отказваше да говори с мъжа до нея, забивайки нос в телефона си. Можете да видите този момент на снимката по-горе. Напрежение витаеше във въздуха и мъжът беше видимо фрустриран. Деси Тенекеджива все пак направи последен опит да го убеди да ходатайства през големия холивудски продуцрнт, но без успех. Мъжът на масата рязко каза, че казусът е приключен. Келнерът донесе сметката и Деси Тенекеджиева пое инициативата да я плати, сякаш за да не остане длъжна на мъжа на масата. Попита го къде щеходят след това като спомена някакво събитие, но мъжът каза, че е уморен и иска да се прибира, опитвайки се да се отърве от перспективата още 2 часа да слуша натякванията на Деси Тенекеджиева.


Разбираеме нейната позиция- всеки творец отива в Кан с идеята да продаде идеята си или проекта си, да си осигури финансиране, да се срещне с хора, които могат да превърнат проекта му в реалност, но смятаме, че все пак има една граница, както и добрият тон, които трябва да бъдат спазени. Иначе рискуваш да попаднеш в ситуация като гореспоменатата и в страниците на SOCIAL-BG.


102 views0 comments

Comments


bottom of page