Здравейте,
Казвам се Пламена. Тук съм за да дискутирам различни марки кремове за лице и кой ви е най- любимия.
Използвала съм всякакви кремове за лице, но напоследък започнах да използвам българка козметика. Смея да твърдя, че българките брандове по нищо не отстъпват на световно известните козметични марки.❤️
Например Ina Essentials е една от българките козметики, които използвам. Те имат така наречените хидролини за лице и маскини. Могат да се използват заедно и по- отделно. Ако се комбинират една хидролина и същата като нея маскина може да се направи една чудесна маска за лице. Това е семейна фирма, чийто производство е в близост до Пловдив. Всеки продукт е органичен и био и съдържа най- полезните и ароматни български билки. 🥰🌱Всяка една от хидролините е подходяща за различен кожен проблем - например хидролината с лайка е за чувствителна кожа, с лавандула за акне, а с роза за подмладяване и още много. Разполагат и с много интересни продукти за тяло и за коса. Да ви кажа честно, подобни неща не съм използвала върху себе си и съм изключително доволна от тях! Кожата ми стана по- мека и гладка. Ако решите да ги изпробвате вижте как изглеждат в моя Инстаграм там подробно разказвам как се използват @ shopwithpamelia , ако решите да си ги поръчате използвайте кода Plami56 на техния сайт inaessentials.com за да получите остъпка.
Другия бранд, на който скоро попаднах е George cosmetics отново български, в момента използвам скулпторираш крем за лице с колоидно злато. Все още наблюдавам ефекта и ще споделя подробности по- нататък.🙂
Ще се радвам да пишете
дали сте използвали някои от тези продукти, какво ви е мнението и коя е Вашата любима марка.
До скоро от мен🙂
Здравейте! Ina Essentials са найстина една много добра българска марка! Много се радвам, че в България се създават такива продукти! И то дошли от една много хубава идея! Продуктите им за лице са уникални, а за коса са найстина ефективни! Използвам балсама им с Розмарин и в момента мога да кажа, че найстина има голям ефект!